
Kutsume sind osalema High West kokteilivõistlusel HWMX 2026!
Kokteilivõistluse peaauhinnaks on osalemine High West viski Euroopa regiooni lõppvõistlusel Chamomix’s, Prantsusmaal.
Chamonix’ lõppvõistluse peaauhinnaks on “kõik-kulud-kaetud” külastus High West viskitehasesse Utah’s, USAs.
Olulised kuupäevad:
Registreerimine hiljemalt: 18.09.2025 kell 23:59
Võistlus: 25.09.2025, kell 10:00
Tallinna Toidumess
Unibet Arena
Lõppvõistlus Chamonix’s: 25-28.01.2026, kus lisaks võistlusele on võimalus nautida Prantsuse Alpide ilu, suusamõnusid, High West viskide meistriklassi, jpm.
“High West viskivõistlus Chamonix’s oli üks ägedamaid välisvõistlusi - viski masterclassid, mäesuusatamine Alpides ning võistlemine oma ala parimatega.
3 päeva täis parimat viskit ja tutvusi terveks eluks.”
Erik Tammeleht
2024 Eesti ja Euroopa võistluse võitja
Näita rohkem


Alkohoolsete kokteilide võistlus baarmenitele.
Registreerimisvormi leiad SIIT!
Võistlusel osalevaid tooteid saab degusteerida ja kokteili proovida Kafo koolitusklassis: Peterburi tee 44/1, Tallinn. Palume külaskäik eelnevalt kokku leppida telefonil 651 8850.
PÕHIREEGLID:
- Võistlus toimub klassikalise-/fantaasiakokteili kategoorias.
- Kokteile võib valmistada igasuguse valmistusmeetodiga.
- Kokteili valmistamisel peab osaleja kasutama oma nõusid ja vajalikke tööriistu.
- Iga osaleja peab ise pakkuma klaase, tooteid (puuviljad, dekoratsioon jms). Korraldajad varustavad osalejad kõikide vajalike High West toodetega kokteilide jaoks.
- Võistlejad peavad finaali asukohta saabuma min 30min enne võistluse algust (09:30)
.
KOKTEILI VALMISTAMISE REEGLID
• Iga osaleja peab kasutama vähemalt üht High West viski toodet järgmisest valikust:
EAN | Toode |
1220000080676 | High West Bourbon Whiskey 46% 70cl |
1220000080690 | High West Double Rye Whiskey 46% 70cl |
1220000080652 | High West Campfire Whiskey 46% 70cl |
- High West toodete kogus kokteilis peab olema vähemalt 40 ml; analoogsete toodete kasutamine on keelatud.
- Kokteiliretsept peab olema originaallooming, ei tohi kasutada populaarseid kokteiliretsepte.
- Jääta serveeritud kokteili maht võib olla vahemikus 90 kuni 250 ml, jääga serveeritud kokteilid võivad ületada 250 ml piiri
- Kokteili valmistamiseks on aega kokku 7 minutit, kokku tuleb valmistada 3 kokteili.
KAUNISTAMINE:
- Kaunistused peavad olema söödavad; hambatikud, nööpnõelad ja muud kinnitusvahendid on lubatud.
- Kaunistused peavad olema valmis tehtud enne lavale minekut, ajalist piirangut pole.
- Kunstlikud lisandid või toiduvärvid on keelatud.
VÕISTLUS:
- Kokteili valmistamise aeg maksimaalselt - 7 minutit.
- Osalejad, kes ei mahu määratud aja sisse, saavad žüriilt karistuspunkte. (Iga 30 sekundi ületamise eest -1 punkt).
- Võistlus toimub ühes voorus ja võitja on kõige rohkem punkte saanud osaleja.
- Võrdsete punktide korral on võistluse võitja see, kellel on kokteili maitsepunktid kõige kõrgema skooriga.
Hindamise punktid:
- Kokteili välimus 15
- Kokteili aroom 10
- Kokteili maitse 30
- Kokteili dekoratsioon 10
- Max 65 punkti

Fotod : Olly Bowman